wewengkon plot of bentuk kompleks


Skala gambar 1:       

    Dimensi taneuh
Aya di méter


pesta A B
pesta B C
pesta C D
pesta D A

sudut katuhu U





data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Itungan wewengkon tanah bentuk teratur


Sebutkeun dimensi dina méter

A B, B C, C D, D A - Plot Ukuran pihak
U - lokasi sudut katuhu

Hasilna, program itungan bakal nangtukeun lahan, nu sudut dipikanyaho sarta dimensi tina diagonals.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.