Itungan bahan roofing pikeun hateup gable


Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi di milimeter

   

Sebutkeun diménsi hateupna

luhur Y
rubak X
overhang C
panjang B

Bahan hateup

Lebar tina rafters S1
Nu ketebalan tina rafters S2
Jarak antara rafters S3
Jarak tepi hateupna S4

Lebar papan lathing O1
Nu ketebalan tina papan lathing O2
Antara papan lathing R

roofing lambaran jangkungna L1
Lebar lambaran roofing L2
lambaran tumpang tindihna (%) L3





data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Itungan hateup gable




Tuliskeun dimensi nu diperlukeun di mm

X - rubak perumahan
Y - jangkungna hateup
C - ukuran overhang
B - jangkungna hateup
Y2 - jangkungna tambahan
X2 - rubak tambahan


inpormasi

program ieu dirarancang pikeun ngitung bahan roofing: jumlah sheeting (ondulin, Nulin, sabak atawa logam), material underlay (aspal, bahan roofing), jumlah battens jeung rafters papan.
Anjeun oge bisa ngitung sababaraha dimensi dipake of hateupna.

program hade dina dua modus: a hateup gable basajan jeung hateup kalayan dua gables sisi (roofs sisi), ngetik 1 jeung ngetik 2.

perhatian! Upami Anjeun gaduh hateup jeung hiji sisi gable, teras pake keur ngitung kahiji tipe 1, mangka ngetik 2. Jeung geus ti data narima Etang jumlah bahan wangunan: trusses, battens papan, underlay jeung bahan lambar.
Upami teu kitu, kasalahan bisa diitung. Barina ogé, program ngamungkinkeun pikeun motong dina hateup utama dina gables sisi hateup.

itungan Anjeun bisa nempo sababaraha nomer: ukuran atawa jumlah bahan konstruksi satengah hateup jeung di kurung - ukuran full atawa polumeu.
Dina ngitung hateup tambahan - ukuran full jeung lingkup, sarta dina kurung dua wilangan: ukuran jeung lingkup hiji atawa dua leuwih roofs.

Awas! Dina lambaran itungan bahan roofing, tetep dina pikiran nu program manggih dina wewengkon hateup.
Contona, 2.8 ka 7,7 dikalikeun runtuyan cadar dina urutan. Dina konstruksi nyata nunda 3 baris.
Keur itungan leuwih akurat jumlah lembar roofing pikeun ngurangan jangkungna lambaran kudu diitung pikeun ménta nomer sakabeh tina barisan.
Ulah poho pikeun leuwih tepat nangtukeun nilai tumpang tindihna teh.

Lamun ngitung volume bahan hateup rafters utama, dina rezim tipe 2, program teu kaasup motong-kaluar sisi dina pediment teh. Ieu alatan sababaraha kasusah dina palaksanaan program.
Meureun Abdi gé mutuskeun dina mangsa nu bakal datang.
Tapi, rafters material kaleuwihan anu saperti teu mirip ngaleungit atawa nyieun sawatara pangaluyuan dina itungan maranéhanana.
Aya oge jadi program misah pikeun lambaran itungan leuwih calakan bahan roofing.

Sarta ulah poho meuli bahan konstruksi kudu jeung sababaraha margin keur runtah.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play