Itungan bahan pikeun pangwangunan pools ngojay


Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi di milimeter

jerona H
jerona H2
panjang X
rubak Y

ketebalan tembok A
Nu ketebalan tina handap B

Lebar pasisian E
Nu jangkungna pasisian F
tingkat cai W



ukuran U1
ukuran U2

Sebutkeun nilai gawé penggalian

digging (pikeun 1 meter kubik)
Lengser taneuh (pikeun 1 meter kubik)

data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Itungan Citarum rectangular


ukuran pool ukuran pool
ukuran pool ukuran pool
dimensi tembok handap jeung sisi kolam renang
Sebutkeun dimensi di milimeter

X - panjang internal tina pool nu
Y - pool rubak internal
W - tingkat cai
H - jangkungna tembok kénca
H2 - jangkungna tembok katuhu
U1 - jarak ka lis nu
U2 - rubak taktak
A - ketebalan tembok
B - Nu ketebalan tina handap
E - Lebar pasisian
F - Nu jangkungna pasisian

program bakal mantuan jeung desain pool jeung ngitung jumlah bahan wangunan.
Anjeun bisa make eta keur ngitung wewengkon beungeut jero jeung sisi pool pikeun meuli bahan nyanghareup jeung waterproofing, ukuran mangkok, meunangkeun jumlah beton jeung earthwork pikeun konstruksi anak, angka kaluar jumlah optimal cai pikeun seleksi jeung meuli pakakas pikeun kolam renang.

Pikeun itungan ngeusi widang dina jandela ninggalkeun saluyu nilai.
Sanggeus éta, program bakal mere Anjeun hasil dina pool tina gambar jeung susunan parameter dipikabutuh pikeun itungan.

Google Play
kalkulator jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2017
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play