service itungan Free bahan wangunan
kalkulator konstruksi

Itungan bahan pikeun pangwangunan pools ngojay


Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi di milimeter

jerona H
jerona H2
panjang X
rubak Y

ketebalan tembok A
Nu ketebalan tina handap B

Lebar pasisian E
Nu jangkungna pasisian F
tingkat cai W



ukuran U1
ukuran U2

Sebutkeun nilai gawé penggalian

digging (pikeun 1 meter kubik)
Lengser taneuh (pikeun 1 meter kubik)



Itungan Citarum rectangular


ukuran pool ukuran pool
ukuran pool ukuran pool
dimensi tembok handap jeung sisi kolam renang
Sebutkeun dimensi di milimeter

X - panjang internal tina pool nu
Y - pool rubak internal
W - tingkat cai
H - jangkungna tembok kénca
H2 - jangkungna tembok katuhu
U1 - jarak ka lis nu
U2 - rubak taktak
A - ketebalan tembok
B - Nu ketebalan tina handap
E - Lebar pasisian
F - Nu jangkungna pasisian

program bakal mantuan jeung desain pool jeung ngitung jumlah bahan wangunan.
Anjeun bisa make eta keur ngitung wewengkon beungeut jero jeung sisi pool pikeun meuli bahan nyanghareup jeung waterproofing, ukuran mangkok, meunangkeun jumlah beton jeung earthwork pikeun konstruksi anak, angka kaluar jumlah optimal cai pikeun seleksi jeung meuli pakakas pikeun kolam renang.

Pikeun itungan ngeusi widang dina jandela ninggalkeun saluyu nilai.
Sanggeus éta, program bakal mere Anjeun hasil dina pool tina gambar jeung susunan parameter dipikabutuh pikeun itungan.


Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.
setélan

hasil itungan Open


zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov
Facebook Vkontakte
Welcome to friends.
Webmaster.
Masang layanan dina loka Anjeun.
Ieu bébas.
kalkulator konstruksi




www.zhitov.ru © 2007 - 2017