kabinet itungan-kompartemen


Skala gambar 1:

Kabinet jangkungna Y
Lebar kabinet X
Nu jero kabinet Z
Nu jangkungna plinth nu C

material perumahan W
partitions bahan V
ukuran F

septa P

A
Jarak ti luhur H


1 bagian

rak


bagian 2

rak
bagian 3

rak






G
N





data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Métode ngitung bahan pikeun papakéan

papakean kabinet ngalieurkeun

Sebutkeun dimensi di milimeter

Y - Kabinet jangkungna
X - rubak
Z - jerona
C - workpiece Cap jangkungna
W - nu ketebalan tina bahan awak kabinét
V - bahan ketebalan tina bagian internal
F - jarak ka diwangun-di lawang pacilingan

P - jumlah partitions nangtung
A - mezzanine rak, leuwih sababaraha bagian nu aya
H - rak jangkungna mezzanine

Sebutkeun lebar tina bagian kabinét.
Lebar bagian ahir kabinet ditangtukeun sacara otomatis.
Pilih jumlah rak di unggal bagian.
Sebutkeun jangkungna tina rak.
Jarak ti lantai ka rak pamungkas bakal ditangtukeun sacara otomatis.

G - show dimensi dina gambar
N - mintonkeun panomeran wincikan dina gambar



Hasilna, program bakal ngitung

total wewengkon bahan kabinet awak
wewengkon total rak bahan jeung tembok kabinét
wewengkon bahan tina tembok pungkur
nembongkeun tempoan umum jeung gambar kabinét
jumlah jeung lokasi bores ningkatna (iwal liang antara cap jeung floor of kabinet)

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play