Calculator fittings

Kalkulator fittings 1

Diaméter klep nu, mm
Panjang rod, méter
Jumlah terminal
Harga per ton

armature Calculator 2

Diaméter klep nu, mm
Panjang rod, méter
Total beurat klep nu, kg
Biaya per ton

data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Itungan tulangan


Calculator fittings 1

Ngitung beurat total tina valves, ukuran total anak, beurat hiji méter jeung hiji rod tina tulangan.
Ti diameter dipikawanoh jeung panjang tulangan.

Calculator fittings 2

Ngitung panjang total tulangan, lingkup sarta jumlah tulangan bar, beurat hiji méter jeung hiji rod.
Ti diameter dipikawanoh jeung beurat total klep teh.

itungan dumasar kana beurat hiji baja meter kubik 7850 kg.

Itungan armature pikeun konstruksi imah

Salila konstruksi imah pohara penting pikeun bener ngitung jumlah tulangan keur yayasan. Jang ngalampahkeun ieu anjeun bakal mantuan program urang. Nganggo valves kalkulator bisa jadi, nyaho beurat jeung panjang rod ka nyaho beurat total Anjeun kudu tulangan, atawa jumlah nu diperlukeun tina rod jeung panjang maranéhanana sakabéh. data ieu bakal mantuan pikeun gancang jeung gampang ngitung jumlah tulangan diperlukeun pikeun ngalakukeun pagawean Anjeun.

Itungan fittings pikeun rupa-rupa yayasan

Pikeun ngitung tulangan oge kudu nyaho tipe imah jeung basement. Di dieu, aya dua varian umum. slab jeung strip ieu yayasan.

Fittings keur yayasan slab

yayasan Slab dipaké mana dina taneuh heaving anu diperlukeun pikeun masang beton beurat atawa imah bata jeung slabs beton massa badag. Dina hal ieu yayasan merlukeun tulangan. Hal ieu dilakukeun dina dua zona, nu masing-masing diwangun ku dua lapisan rod jejeg unggal séjén.
Pertimbangkeun kasus itungan tulangan keur slabs, panjang bagian nu 5 méter. rod Reinforcing disimpen dina jarak 20 cm ti saban séjén. Akibatna, pikeun hiji sisi kudu 25 bar. Dina edges of bar piring teu disimpen, mangka, geus 23.
Ayeuna, nyaho jumlah rod, panjang maranéhanana bisa diitung. Eta kudu dicatet yén rod valves teu kudu ngahontal edges 20 cm, sarta, ku kituna, dina dasar panjang piring, panjang unggal rod bakal 460 cm. lapisan Transverse, disadiakeun nu plat ngabogaan bentuk kuadrat bakal sarua. Urang oge kudu ngitung jumlah fittings diperlukeun pikeun nyambung boh zona.
Nganggap yén jarak antara belts 23 cm. Dina hal ieu, hiji jumper antara maranehna bakal boga panjang 25 cm, saprak dua sentimeter ninggalkeun Gunung fittings. webs saperti bakal dina kasus ieu 23 di nomer, sabab dijieun dina sél di simpang unggal belts tulangan. Jeung data ieu, urang bisa lumangsungna itungan ngagunakeun program.

Fittings keur yayasan strip

yayasan Jalur dipaké mana dina taneuh teu teuing stabil nganggap ngadegkeun House teuas. Ieu téh hiji yayasan tina tape dijieun tina beton beton atawa bertulang nu manjang kira-kira perimeter wangunan jeung dina tembok beban-bearing utama. Tulangan yayasan ogé dihasilkeun dina 2 zona, tapi hatur nuhun ka specifics tina tulangan yayasan strip dina eta meakeun loba kurang jeung, konsékuénsina, bakal ngarugikeun kurang.
Aturan tulangan perenah kira sarua jeung keur yayasan slab. Ngan rod kudu mungkas dina 30-40 cm ti sudut. Jeung unggal jumper kudu di 2-4 cm ka ngajengkeun pikeun rod dina nu perenahna. Itungan jumpers nangtung dipigawé dina prinsip nu sarua saperti dina itungan panjang tulangan nu diperlukeun keur yayasan slab.
Catet yén boh kasus kahiji jeung kadua valves kudu dicokot jeung margin saeutikna 2-5 per cent.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play