Itungan hateup hipped


Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi di milimeter

luhur Y
panjang X
rubak Z
eaves C

Bahan hateup

Lebar tina rafters U
Nu ketebalan tina rafters W
rafters lengkah S

Lebar papan lathing O1
Nu ketebalan tina papan lathing O2
crates lengkah R







data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Itungan hateup sistim tenda hateup


Tuliskeun dimensi nu diperlukeun di mm

Y - jangkungna hateup
X - panjang perumahan
Z - rubak perumahan
C - ukuran minimum tina eaves
U - Lebar tina rafters
W - Nu ketebalan tina rafters
S - rafters lengkah
O1 - Lebar papan lathing
O2 - Nu ketebalan tina papan lathing
R - crates lengkah

Fitur.

Itungan konstruksi truss.
Nangtukeun jumlah bahan pikeun rafters.
Tekad tina papan batten.
Nu dimensi pasti sadaya bagian truss sistim.
gambar nu lengkep ti hateup hip, rafters, battens.

kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play