Itungan tina wallpaper pikeun kamar

Skala gambar 1:    

Sebutkeun dimensi dina méter

Ukuran kamar
rubak Y
panjang X
luhur H
Garis kuriling P

jandela
X panjang WX
luhur WY


panto
X panjang DX
luhur DY


wallpaper
panjang roll L
roll rubak W
Ulang pola R
Bursa nepi dina alignment nu Z









Google Play

dumasar kalkulator wallpaper jandela jeung panto


Tuliskeun dimensi nu diperlukeun dina méter

X - Panjang kamar
Y - rubak
H - luhur
WX - Lebar jandela
WY - Nu jangkungna jandela
DX - Lebar panto
DY - Nu jangkungna panto
L - wallpaper panjang roll
W - roll rubak
R - Ulang pola (rapport)
Z - Bursa nepi dina alignment nu
F - shift pola wallpaper


Fitur.

Ngitung jumlah wallpaper pikeun kamar pasting.
Tekad tina wewengkon dinding di panempoan panto jeung jandela.
Itungan tina perimeter kamar.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.