Ngitung kinerja ventilasi


dimensi

Bentukna F





Diaméter saluran D

Laju aliran E

data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Itungan volume hawa ngalangkungan sistem ventilasi



F - Bentuk bagian tina saluran. Rectangular atanapi buleud.
D - Diaméter saluran.
X - Lebar saluran sagi opat.
Y - Jangkungna saluran sagi opat.

E - Angin hawa, sadetik.

Fitur.

Itungan volume hawa ngalangkungan saluran ventilasi.


Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.