Itungan cingcin beton


Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi di milimeter

luhur H
diameter D
Nu ketebalan tina cingcin A





data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Itungan tina volume bahan pikeun pabrik cingcin beton

ukuran cingcin beton

Sebutkeun dimensi di milimeter

D - Nu diaméter cingcin beton
A - ketebalan tembok
H - luhur

program ieu dirarancang pikeun ngitung jumlah bahan jeung cingcin beton.
Ngitung volume beton, jeung diameter jero tina volume ring, ukuran jeung wewengkon bolong reinforcing.
cingcin beton digunakeun pikeun pangwangunan sumur jeung tanghi septic.

kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play