Ngitung jumlah paving slabs.


Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi dina méter

Panjang lagu A
Lebar lagu B

Jumlah Kotak per 1 m2 C
jero dumping H

biaya karya

pagawean 1 meter2





data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Ngitung jumlah slabs paving beton, pavers


Tuliskeun dimensi nu diperlukeun dina méter

A - Panjang lagu.
B - Lebar lagu.
C - Jumlah paving slabs dina 1 méter pasagi.
H - Nu jero dumping dina kotakna. Pilihan.

Hasilna, program bakal ngitung wewengkon lagu atawa platform, jumlah nu diperlukeun tina Kotak atawa pavers, jumlah basa dina kotak, nu biaya karya dina instalasi jeung wewengkon hiji kotak.

Nyetir peletakan paving slabs

inohong ieu dihasilkeun dumasar skéma dumasar peletakan pavers atawa slabs paving rectangular.
skéma ieu dibikeun pikeun assessment visual tina peletakan jeung motong kotak.
Ieu baris mantuan nangtukeun kumaha stacking lagu atawa trotoar.

Lamun nangtukeun jero dumping, program ngarasa volume anak. Pikeun ngitung jumlah bahan keur keusik atawa basa beton.

Wangun, ukuran, téhnologi stacking jeung jumlah Kotak dina hiji dipariksa méter pasagi jeung pabrik.


kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play