Ngitung jumlah paving slabs.


Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi dina méter

Panjang lagu A
Lebar lagu B

Jumlah Kotak per 1 m2 C
jero dumping H

biaya karya

pagawean 1 meter2





data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Ngitung jumlah slabs paving beton, pavers


Tuliskeun dimensi nu diperlukeun dina méter

A - Panjang lagu.
B - Lebar lagu.
C - Jumlah paving slabs dina 1 méter pasagi.
H - Nu jero dumping dina kotakna. Pilihan.

Hasilna, program bakal ngitung wewengkon lagu atawa platform, jumlah nu diperlukeun tina Kotak atawa pavers, jumlah basa dina kotak, nu biaya karya dina instalasi jeung wewengkon hiji kotak.

Nyetir peletakan paving slabs

inohong ieu dihasilkeun dumasar skéma dumasar peletakan pavers atawa slabs paving rectangular.
skéma ieu dibikeun pikeun assessment visual tina peletakan jeung motong kotak.
Ieu baris mantuan nangtukeun kumaha stacking lagu atawa trotoar.

Lamun nangtukeun jero dumping, program ngarasa volume anak. Pikeun ngitung jumlah bahan keur keusik atawa basa beton.

Wangun, ukuran, téhnologi stacking jeung jumlah Kotak dina hiji dipariksa méter pasagi jeung pabrik.


Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play