Arch keur piket pager


Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi di milimeter

jangkungna minimum H
jangkungna maksimum Y
Lebar Bagian X
Lebar tina slats Z


atawa







Google Play

Itungan arches ka piket pager

rel pager pager

Tuliskeun dimensi nu diperlukeun di mm

H - jangkungna minimum pager
Y - jangkungna maksimum pager a
X - jarak antara puseur tina rel luar
Z - lebar tina slats pager
K - Jumlah slats di bagian nu
D - Jarak antara rel

pager Arch


Lamun jangkungna Y > H

bengkokan


Lamun jangkungna Y < H

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte