Ngitung ukuran staircase spiral


Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi di milimeter

Jangkungna nilai jenjang H
Nu diaméter tangga D1
diameter jero D2
sudut puteran A

Jumlah léngkah C
Nu ketebalan tina léngkah Z




data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Itungan tina staircase spiral


Tuliskeun dimensi nu diperlukeun

H - Jangkungna nilai jenjang
D1 - luar diaméterna
D2 - diameter jero
C - Jumlah léngkah
Z - Nu ketebalan tina léngkah
A - sudut rotasi tangga nu

inpormasi


Panjang tahap dina staircases spiral teu kudu kurang ti 80 cm.
rubak lengkah dina bagian puseur kudu kurang ti 20-25 cm di bagian widest - teu leuwih ti 40 cm. Nu jangkungna léngkah tina staircase spiral bisa jadi gede ti jangkungna disarankeun pikeun pertengahan hiber tina tangga. jangkungna lengkah normal pikeun ngambang dianggap 16 cm pikeun screw - 18 cm.

Dina titik di mana leg mimiti, lengkah spiral staircase jadi kira-kira 25-30 cm, dina tepi - itung 30-35 cm. Tingkat jero cukup merenah. Saterusna suku manusa bakal asup tahap dina pinuh, teu nongkrong leuwih tepi.

Dimensi lengkah spiral staircase.

h - panjang panggung
W1 - rubak lengkah dina bagian-rupa
W2 - lebar tahap workpiece
α - diitung lengkah sudut

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.