Itungan Kotak keramik


Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi di milimeter

Lebar tina Kotak E
Jangkungna tina Kotak F

Panjang kamar A
Lebar kamar B
Nu jangkungna tembok Y

Subtract lebar widang jeung jangkungna

Subtract ti tembok A1 A2
Subtract ti tembok B1 B2
Subtract ti tembok C1 C2
Subtract ti tembok D1 D2

fee Kotak per 12 H
pagawean 1 meter2 Z





data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Расчет керамической плитки


Tuliskeun ukuran nu diperlukeun tina Kotak jeung kamar mandi

E - Lebar kotakna.
F - Nu jangkungna kotakna.
A - Panjang kamar mandi.
B - Lebar kamar.
Y - Nu jangkungna tembok.
Kotak keramik
kotak
Ti wewengkon tembok, Anjeun bisa subtract wewengkon nu teu bakal meunang off jeung Kotak keramik.
Ieu bisa jadi panto ka kamar mandi, tembok tina pancuran atawa mandi jok di paling.
wewengkon ieu husus misah unggal tembok.
Hasilna, program bakal ngitung wewengkon jeung jumlah Kotak keramik atawa granit.
Hasil dipintonkeun unggal tembok misah jeung total pikeun sakabéh kamar mandi.
Panjang sakabéh seams ka estimasi jumlah grout.
Dimensi korsi tanpa pagawean.
Panjang papan skirting, nyandak kana akun korsi tanpa pagawean.
tembok perimeter.

Nyetir tembok kamar mandi cladding

inohong ieu dihasilkeun Based cladding diagram exemplary misah unggal tembok.
skéma ieu dibikeun pikeun assessment visual tina peletakan jeung motong kotak.
Ieu baris mantuan nangtukeun metoda peletakan, jumlah runtah.

Lamun harga didaptarkeun of Kotak keramik jeung biaya gawé dina instalasi anak, program bakal ngitung biaya dumasar perbaikan tina kamar mandi.

Catet yén meuli kotak téh leuwih alus jeung margin leutik.
Utamana lamun bakal kalibet dina nyanghareupan sorangan.
Produk di sagala rupa pihak bisa rada rupa-rupa warna jeung pola.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play