Itungan sudut motong bagéan trapezoid tina pipa profil

Skala gambar 1:

dimensi

rubak X
luhur Y
rubak Z
Lebar bagianna E

data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Itungan sudut potong bagéan pikeun trapezoid tina pipa profil



X - Lebar luhur trapezoid.
Y - Jangkungna konstruksi.
Z - Lebar handapeun trapezoid.
E - Kandel pipa profil.

Fitur.

Itungan sudut motong bagian pikeun pembuatan struktur dina bentuk trapezoid.


Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.