Itungan cadar fastening

масштаб чертежа 1:

Sebutkeun dimensi di milimeter

lambaran Width X
Nu jangkungna kira Y

lebar hambalan W
jangkungna hambalan H
Lengkah dina perimeter nu A

aréa kotor S м2
data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Itungan ningkatna lambar atanapi plat bahan


Tuliskeun dimensi nu diperlukeun di mm

X - lambaran Width
Y - panjang daun
W - Hambalan ningkatna lebar
H - jangkungna hambalan ningkatna
A - Hambalan securing perimeter nu
S - Legana kulit (m2)


fitur

The pasti itungan jumlah paku atawa screws pikeun fastening lambar logam, roofing, atawa bahan dewan.
Hiji tekad nu misah tina Jumlah fasteners dina perimeter lambar.
Hiji tekad nu misah tina Jumlah fasteners dina pesawat lambar.
Ngitung Jumlah fasteners pikeun hiji lambar.
Itungan wewengkon hiji lambar.
Itungan fittings pikeun sakabeh wewengkon kulit.
Itungan jumlah total cadar atanapi elat.

Pikeun itungan Anjeun tiasa
Ngarobah hambalan tina fastening hiji lambar perimeter.
Ngarobah hambalan tina fastening lambaran dina pesawat ti jangkungna jeung lebar.
Tanya diménsi hiji lambar tunggal.
Pikeun nyieun aréa umum kulit.

blueprints dihasilkeun
Total gambar lambar kalayan skéma ngaropéa.


Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play