service itungan Free bahan wangunan
kalkulator konstruksi

Itungan bahan yayasan piring


Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi di milimeter

Nu jangkungna piring B
panjang Y
rubak X

formwork

Nu ketebalan tina papan pikeun formwork T
Panjang papan L
Rubak papan H

fittings

Panjang sél Z
rubak sél W
diameter D
Jumlah Jajar R

Komposisi beton

tas ti semén 1 m3 beton M
Beurat hiji bag K

babandingan beton
semen : keusik : batu ditumbuk ku beurat

: :

Biaya bahan wangunan

semen (per bag)
keusik (1 ton)
batu ditumbuk (1 ton)
papan (pikeun 1 meter kubik)
fittings (pikeun 1 ton)





Itungan piring yayasan


Tuliskeun dimensi nu diperlukeun di milimeter

Y - yayasan panjang slab
X - rubak piring
B - jangkungna total tina piring yayasan

Z - Panjang sél
W - rubak sél
D - Diaméter klep nu
R - jumlah baris horizontal tina tulangan
Если расчет арматуры вам не требуется, то оставьте это поле пустым.

jumlah nu diperlukeun tina semen pikeun ngahasilkeun hiji méter kubik béda beton di unggal kasus.
Eta gumantung kana merek semén, kelas nu dipikahoyong tina beton, ukuran jeung babandingan tina fillers anu dihasilkeun.

M - sabaraha tas ti semén diperlukeun pikeun 1 meter kubik tina beton
K - beurat kantong tina semén dina kilogram

T - Nu ketebalan tina papan pikeun formwork
H - Rubak papan
L - Panjang papan

Sebutkeun nilai bahan di wewengkon Anjeun.

Ulah poho pikeun recalculate harga bahan bulk di ongkos ku beurat, teu ku polumeu.
Salah sahiji jenis yayasan nyaeta plat basa melkozaglublennogo monolithic.
Biasana, yayasan saperti ngarupakeun slab beton monolithic, anu perenahna di handapeun sakabéh wewengkon imah.
Pikeun persepsi no stresses deformasi dina yayasan slab merta panawaran tulangan spasial sakuliah.
alat maranéhanana merlukeun aliran badag tina beton jeung tulangan salaku dibandingkeun jeung yayasan tradisional, sarta ku kituna leuwih mahal.

Nu ngabantu ngitung program ieu?

Volume beton pikeun ngeusian piring.
jumlah nu diperlukeun bahan pikeun nyieun beton - semén, keusik, gravel.
Jumlah papan diperlukeun pikeun casing alat.
estimasi biaya sakabeh bahan.
Tulangan tina slab yayasan gumantung kana kaayaan geologi jeung desain.


Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.
setélan

hasil itungan Open


zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov
Facebook Vkontakte
Welcome to friends.
Webmaster.
Masang layanan dina loka Anjeun.
Ieu bébas.
kalkulator konstruksi




www.zhitov.ru © 2007 - 2017