Itungan pager bata


Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi di milimeter

    bentang panjang X
Nu jangkungna rukun nu H
Masonry rukun T


Nu ketebalan tina pager Z


Nu ketebalan tina cap W

Panjang bata nu L
Lebar tina bata G
Jangkungna tina bata M
ketebalan tikoro Q

rubak yayasan N
Nu jero yayasan P
Nu jero parabot keur sare R


loka Partéi
Aya di méter













data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Itungan pager bata


Sebutkeun dimensi di milimeter

X - bentang panjang pager
H - Nu jangkungna rukun nu
Y - Nu jangkungna pager
Z - Nu ketebalan tina pager (kakalian panjang bata nu)

S - Nu jangkungna plinth nu
W - Nu ketebalan tina cap (kakalian panjang bata nu)

N - rubak yayasan
P - Nu jero yayasan
R - Nu jero parabot keur sare


T - metoda peletakan Post


L - Panjang bata nu
G - Lebar tina bata
M - Jangkungna tina bata

Catetan jumlah pihak nu mayar bakal dijieun.
Panjang unggal sisi ieu dituduhkeun dina méter.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play