Itungan pager bata


Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi di milimeter

    bentang panjang X
Nu jangkungna rukun nu H
Masonry rukun T


Nu ketebalan tina pager Z


Nu ketebalan tina cap W

Panjang bata nu L
Lebar tina bata G
Jangkungna tina bata M
ketebalan tikoro Q

rubak yayasan N
Nu jero yayasan P
Nu jero parabot keur sare R


loka Partéi
Aya di méter












data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Itungan pager bata


Sebutkeun dimensi di milimeter

X - bentang panjang pager
H - Nu jangkungna rukun nu
Y - Nu jangkungna pager
Z - Nu ketebalan tina pager (kakalian panjang bata nu)

S - Nu jangkungna plinth nu
W - Nu ketebalan tina cap (kakalian panjang bata nu)

N - rubak yayasan
P - Nu jero yayasan
R - Nu jero parabot keur sare


T - metoda peletakan Post


L - Panjang bata nu
G - Lebar tina bata
M - Jangkungna tina bata

Catetan jumlah pihak nu mayar bakal dijieun.
Panjang unggal sisi ieu dituduhkeun dina méter.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.