service itungan Free bahan wangunan
kalkulator konstruksi

Itungan bahan wangunan pikeun lantai


Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi di milimeter

panjang Y
rubak X

Lebar lag nu U
Nu ketebalan tina lag nu W
lengkah S

Lebar floorboard nu O1
Nu ketebalan tina floorboard nu O2

Lebar papan sub-floor O3
Nu ketebalan tina papan O4
Jarak antara papan R



jumpers lengkah C





Itungan bahan wangunan pikeun alat floor kai


Tuliskeun dimensi nu diperlukeun di mm

Y - panjang floor
X - rubak floor
Z - rubak perumahan
U - Lebar lag nu
W - Nu ketebalan tina lag nu
S - step lag
O1 - rubak flooring
O2 - ketebalan floor papan

O2 - Lebar papan sub-floor
O3 - nu ketebalan tina papan subfloor
R - Jarak antara papan

P - sasak antara joists
C - jumpers lengkah


Fitur.

Ngitung jumlah kayu pikeun floor lag.
Tekad tina floorboard jeung "floorboards hideung".
itungan wewengkon floor.
Nangtukeun jumlah insulasi.
Ngitung jumlah sambungan ahir pikeun fastening.
Nu dimensi pasti sagala wincikan.
gambar nu detil rupa struktur floor kai.


Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.
setélan

hasil itungan Open


zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov
Facebook Vkontakte
Welcome to friends.
Webmaster.
Masang layanan dina loka Anjeun.
Ieu bébas.
kalkulator konstruksi




www.zhitov.ru © 2007 - 2017