Ngitung jumlah bahan yayasan columnar


Skala gambar 1:

Sebutkeun jenis kolom



Sebutkeun diménsi pilar yayasan

Nu jangkungna basa A
Nu jangkungna rukun nu H

ukuran B
ukuran B1
ukuran D
ukuran D1

Bar tulangan dina kolom ARM1

Sebutkeun diménsi yayasan

rubak X
panjang Y
Jumlah kutub X1
Jumlah kutub Y1

Rukun dina sakabeh imah S

Sebutkeun diménsi grillage nu

rubak E
luhur F

Jumlah jajar fixtures ARM2
Diaméter klep nu ARMD

Komposisi beton

Semén per méter kubik tina beton

Babandingan tina beton ku beurat
semen : keusik : batu ditumbuk
: :

Tuliskeun harga bahan wangunan

semen (per bag 50 kilogram)
keusik (pikeun 1 ton)
batu ditumbuk (pikeun 1 ton)
fittings (pikeun 1 ton)





data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Ngitung jumlah bahan yayasan columnar



Pilih tipe rukun yayasan

Ieu bisa jadi pilar jeung basa sirkular atawa rectangular. Jeung jeung buleud atawa bagian utama rectangular.

Sebutkeun dimensi di milimeter

B - Lebar atawa diaméterna.
H - Jangkungna awak utama.

A - Nu jangkungna dasar kolom. Lamun tihang tanpa alesan, mangka teu nangtukeun ukuran.
D - Lebar atawa diaméter basa.

D1 - Panjang basa rectangular.
B1 - Lebar keur rukun rectangular.
Jeung buleud cross-bagian ukuran ieu per teu milu.

yayasan darmaga dimensi

X - Lebar yayasan.
Y - Panjang yayasan.

X1 - Jumlah kolom dina rubak, kaasup pilar dina juru.
Y1 - Jumlah kutub panjangna, kaasup di pelosok pilar.

S - Lamun dipariksa, bakal diitung kolom, disusun merata dina sakabeh imah. Lamun henteu, ngan pilar yayasan perimeter.

dimensi grillage

E - Lebar grillage teh.
F - Jangkungna grillage.
Lamun itungan grillage monolithic teu diperlukeun, teu kaasup dimensi ieu.

fittings

ARM1 - Jumlah tulangan bar dina hiji kolom.
ARM2 - Jumlah jajar fixtures dina pita grillage.
ARMD - Nu diaméter klep teh. Sebutkeun sok di milimeter.
Lamun tulangan teu moderator, nyetel nilai dina 0.

Sebutkeun kuantitas semén pikeun pabrik hiji méter kubik tina beton. Dina kilogram.
Sebutkeun babandingan pikeun manufaktur beton, ku beurat. data ieu béda dina unggal kasus.
Maranéhanana gumantung kana merek semén, ukuran batu ditumbuk jeung téknologi konstruksi. Sebutkeun eta tina suppliers bahan wangunan.

Pikeun ngitung estimasi biaya bahan konstruksi, nangtukeun harga maranéhanana.

Hasilna, program sacara otomatis bakal ngitung:
Jarak antara kutub adjoining jeung jumlah eta.
volume beton hiji kolom, misah pikeun luhur jeung handap.
Jumlah grillage beton pikeun.
Panjang jeung beurat jumlah nu diperlukeun tina valves.
Biaya ngawangun bahan pikeun alat columnar monolithic atawa yayasan tihang jeung rakit.
Gambar bakal méré pamanggih umum jeung bakal mantuan dina desain pondasi tihang.


Keur mandi jeung imah tanpa basements, imah jeung tembok cahaya sareng imah tina bata, di mana panawaran hiji yayasan strip teu ekonomis, mindeng dipaké yayasan darmaga. itungan Nya selingkuhan time-consuming, tapi jeung itungan program urang moal nyokot loba waktos Anjeun. Sadaya kudu maneh mun geus eusian widang hade nurutkeun parentah, tur Anjeun bakal meunangkeun informasi ngeunaan diperlukeun pikeun bahan konstruksi, manggihan jumlah maranéhanana jeung ongkos total.

gambaran ringkes

yayasan Pier boga bentuk kolom, nu digabungkeun ngagunakeun grillage a. Kutub ieu aya di pelosok struktur hareup, kitu ogé di NANGTANG tembok, dina struktur kritis tembok ngan beurat nu operator atawa, balok jeung. Dina eta tempat-tempat beban téh utamana luhur. Rostwerk keur naekeun yayasan darmaga, sarta ngabogaan view bertulang sasak antara pilar.

Dimana kudu dipaké yayasan darmaga

Panawaran yayasan darmaga teu disarankeun mana aya taneuh movable atawa lemah saperti peat atawa taneuh liat cai-jenuh. Ulah panawaran yayasan jenis ieu di wewengkon mana aya anu turun nangtung seukeut.

kaunggulan

yayasan Pier ngabogaan jumlah kaunggulan nu make leyuran optimal dina pangwangunan imah swasta. Ieu téh leuwih murah batan tape atawa yayasan slab, konsumsi leuwih ekonomis bahan wangunan jeung biaya konstruksi anak, méré kurang shrinkage jeung ngurangan wewengkon total basement. yayasan ieu éféktif resists efek destructive ibun heaving taneuh.

bahan

Gumantung kana beurat jeung lobana storeys House kudu dipilih jeung bahan pikeun pabrik yayasan. Ieu batu, bata, beton jeung beton bertulang. Dumasar kana jenis material dipilih jeung bagian pilar cross minimum. Jadi, pikeun tulisan beton ukuran bagian teu kudu kurang ti 400 mm pikeun masonry teu kurang ti 600 mm pikeun masonry 380 mm lamun geus di luhur tingkat taneuh, jeung ku 250 mm lamun digunakeun jeung téknologi ligation Zabirko.

Ngawangun yayasan

Saméméh konstruksi, perlu pikeun manggihan jero katirisan taneuh, tipe jeung komposisi taneuh, lamun perlu, pikeun ngatur ngagantian-Na, jeung lokasi tingkat taneuh pikeun ngaidentipikasi butuh drainase jeung waterproofing. Pangwangunan yayasan darmaga lumangsung dina 9 hambalan saterusna.
1. karya Preparatory, nu meresihan loka konstruksi.
2. Nyirian yayasan lamun lahan ditandaan nurutkeun draft teh.
3. Digging liang.
4. Masang formwork keur pilar.
5. Adjustment tina tulangan.
6. Eusian pilar.
7. Nyieun grillage.
8. Pangwangunan nu disebut pager Zabirko atawa tembok antara tulisan.
9. Ukuran ka basement waterproofing.

titik penting

Lamun imah keur diwangun dina taneuh heaving, urang teu bisa nunda konstruksi mimiti. Lamun ditinggalkeun kosong yayasan keur usum, bisa deform.
Ngan dimuat dina pangrojong beton kudu settle dina 30 poé. Salila periode ieu, loading eta teu disarankeun.
optimal brand semén cocog M400, sarta salaku dieusikan gravel leutik jeung keusik kasar pikeun produksi beton.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play