Ngitung jumlah bahan log imah


Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi




Dimensi tina tembok

Panjang tembok adul A
Panjang tembok sisi B




jangkungna hareup H
Nu jangkungna tembok sisi G
Nu jangkungna log tembok U

Panjang partitions 1 floor L1
Jangkungna partitions 1 floor P1
Panjang partitions 2 floors L2
Jangkungna partitions 2 floors P2

log Ukuran

Diaméter ti log D
luhur C
Panjang suku T

Jarak antara pegs N

Beurat 1 meter kubik, kg V
Biaya 1 meter kubik S





data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Itungan bahan dijieun tina log log


Tuliskeun dimensi nu diperlukeun tina tembok.

A - Panjang tembok dina adul.
B - Panjang tembok sisi.
dimensi ieu bisa husus pikeun dimensi luar tina sumbu atawa tembok log. Pilihan 1 atawa 2.


H - Jangkungna si adul ka pediment sapatu. Lamun pigura tanpa pediment, nilai susunan = 0
G - Nu jangkungna tembok sisi ka sapatu pediment teh. Lamun pigura tanpa sisi pediment, nu nilai susunan = 0
U - Nu jangkungna tembok dina sudut.
T - Panjang suku.

Diménsi log.

D - Diaméter ti log.
C - log jangkungna hade dipake, lengkah hiji makuta. Ukuran kudu sok aya kurang ti diaméter log.

Hareupeun imah dijieun tina log Sisi tembok imah kai Ahir babak log
Partitions nu floors kahiji jeung kadua.

Nunjukkeun panjang total sakabéh tembok lantai kahiji L1 jeung floor kadua L2.
Sebutkeun jangkungna dinding lantai kahiji P1 jeung floor kadua P2.
Lamun itungan tembok log teu moderator, nilai nangtukeun = 0

data tambahan
Jarak antara pegs
N - Jarak antara pegs.
V - Beurat hiji méter kubik tina log.
S - ongkos perkiraan hiji meter kubik tina log.

Lamun dinding log utama teu lengkah makuta sababaraha, program bakal ngarobah jangkungna ieu.
Dina hal ieu, ngeunaan talatah hasil ditembongkeun robah!


program bakal ngitung jumlah bahan wangunan pikeun pangwangunan imah kai atawa mandi of buleud log.
Hasil itungan ngandung data individual pikeun tembok, gables jeung partitions jeung jumlah maranéhanana.
perimeter log ieu, jumlah crowns, wewengkon jeung volume tembok jeung partitions, kuantitas log jeung total panjang maranéhanana.
program ngarasa beurat total tina tulang taleng jeung estimasi biaya sakabeh imah.

tembok luar Square jeung partitions bakal dipake keur ngitung jumlah impregnation jeung dyeing.
Nu total panjang log bakal mantuan ngitung insulasi panas antara crowns.
Ulah poho pikeun tumut kana akun biaya karya dina assembly jeung instalasi, biaya transportasi.
Bukaan, jandela jeung panto teu dicokot kana akun. Dina biaya bahan, maranéhanana boga pangaruh.
Jumlah pegs diitung kurang.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play