service itungan Free bahan wangunan
kalkulator konstruksi

Itungan volume sumur


Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi dina méter

jerona H
top diameter D1
Bottom diameter D2

Sebutkeun nilai gawé penggalian

digging (pikeun 1 meter kubik)
Lengser taneuh (pikeun 1 meter kubik)




volume itungan liang sumur atawa bentuk cylindrical


well dimensi
Sebutkeun dimensi dina méter

D1 - sumur diameter Upper
D2 - diaméter ti handap well
H - jerona

Sajaba ti, Anjeun bisa netepkeun biaya digging sumur jeung ongkos panyabutan taneuh.

itungan

Aya tilu pilihan pikeun supply cai imah swasta. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun bor oge dina sorangan, Anjeun bisa nyewa professional pikeun tujuan ieu, tapi Anjeun bisa ngagali sumur di wewengkon anak. Sadaya métode geus boh kaunggulan jeung kalemahan. Loba jalma leuwih resep ngatur oge dina loka, sakumaha éta murah, Anjeun bisa make eta kanggo leuwih ti 50 taun sarta ngabersihan konstruksi ieu loba gampang ti sumur. Di sagigireun sumur digging teu butuh diturutan husus. Tapi, pikeun ngagali sumur dina loka Anjeun, ulah sababaraha itungan awal perlu. Di dieu Anjeun bakal mantuan program itungan urang. Sadaya kudu maneh mun geus asup dina widang hade tina jero sumur, diameter luhur jeung handap sarta biaya digging di wewengkon Anjeun, teras program bakal ngitung volume well jeung estimasi biaya digging-Na.

sumur digging

Kahiji jeung foremost di sumur digging bebas nu mangrupa hasil pilihan tempat pikeun manéhna. Kadé pikeun nutup eta dina radius 50 méter aya no neundeun kandang jeung pangotor séjénna anu bisa mangaruhan kualitas cai. Ieu téh teu perlu ngatur sumur deukeut ti 5 méter ti imah. Upami aya risiko karuksakan ka yayasan imah alatan leaching taneuh.
Éta ogé penting pikeun nangtukeun jero sumur. Pikeun jero ieu bisa kapanggih struktur nu sarupa di wewengkon padeukeut, boh liang pre-dibor.
Catet yén anjeun teu bisa ngagali sumur iraha waé waktu taun. Hal ieu pangalusna cocog pikeun periode ieu ti bulan Juni nepi ka September. Dina waktu ieu, aquifer nyaeta low, nu ngandung harti yén anjeun moal asup ka error ti lapisan luhur cai nu bisa tetep sanggeus banjir spring.
Hal saterusna anjeun kudu salempang, ieu téh kumaha anjeun bakal ningkatkeun tembok ogé. Di dieu aya sababaraha pilihan. pigura Ieu kai, beton monolithic jeung bata. Unggal cara ieu strengthening boga kaunggulan nu tangtu. Contona, pigura kai cheapest. Tapi dina ngalakonan jadi manéhna pondok-cicing. istilah Nya service teu exceeding 15 taun. Sajaba ti éta, kudu cleaned unggal taun ti sludge teh. Ogé salila digging tina well teu nguatkeun dinding, nu ngabalukarkeun risiko runtuhna bumi.
beton Monolithic anu alus nu heunteu permukaan cai ti ngasupkeun sumur. Tapi oge saperti ulah leuwih lila, sarta bakal ngarugikeun considerably leuwih mahal. Di dieu Anjeun boga dua pilihan. Boh nyieun bentuk beton ka nguatkeun dinding sorangan atawa meuli eta. Saméméh anjeun mutuskeun kumaha terusna, mangga dicatet yén pabrik tina ring beton bertulang kuat ti eta nu bisa nyieun sorangan. Tapi, tangtu, sarta maranéhanana baris ngarugikeun leuwih.
Pangwangunan sumur tina bata merlukeun kaahlian husus jeung latihan kontinyu. Tembok kudu bertulang, jeung bata pikeun ngawangun pondasi a. Tapi, kawas beton, bata teu ngidinan infiltrasi kana sumur cai permukaan.

Sakali oge geus siap

Naon bae jenis well alat Anjeun milih, ti jaman ka jaman eta perlu disinfected. Beberesih kudu dipigawé saeutikna dua kali sataun jeung leuwih remen lamun well digolongkeun kana nu mana wae nu objék asing. Pikeun meresihan well ti eta ngompa ku cai pompa. Saterusna, urang turun, urang nyieun prosedur perlakuan perlu. Lamun objék asing, silt, keusik jeung kokotor dipiceun tina lantai jeung dinding sumur, ngahasilkeun disinfection. Jang ngalampahkeun ieu, dinding sumur make sapu atawa sikat jeung sare waktu beurang lila menyemprot ngabodaskeun teh.
Lamun well ieu ngeusi cai deui, éta ogé kudu nambahkeun leyuran ngabodaskeun dina jumlah 150 mg per 1 liter cai. Cai jeung diaduk oge, ditutupan ku tutup a, dipikagaduh dua jam. cai ieu saterusna ngompa deui jeung dikumbah oge jeung cai murni. prosedur nu ngulan nepi ka bau klorin disappears.


Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.
setélan

hasil itungan Open

zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov
Facebook Vkontakte
Welcome to friends.
Webmaster.
Masang layanan dina loka Anjeun.
Ieu bébas.
kalkulator konstruksi




www.zhitov.ru © 2007 - 2017