Пресметка на триаголен дрвени фарма


Изработка на скала 1:

Наведете димензии во милиметри

Должината на фарма X
Висина фарма Y

Ширината на дрва Z
Дебелината на дрва W

Број на столбови S

Google Play

Пресметка на триаголен дрвени фармаНаведете димензии во милиметри

X - Должината на фарма
Y - Висина фарма

Z - Дебелината на дрва
W - Ширината на дрва

S - бројот на вертикални мислења
P - Struts
N - приказ нумерирани делови

Дрвени бандаж се состои од елементите за формирање на цврсти триаголен структура.
Препорачува висина дрвени фарма - не помалку од 20 отсто од век.
На програмата ги пресметува потребниот износ на материјали и земјоделски цртежи покаже потребните димензии на делови.

Google Play
Калкулатори вашите пресметки Најави
македонски
Вие немате задржани пресметки.
Регистрирај се или Пријавете се дека ќе биде во можност да се спаси своите пресметки и да ги испратите по пошта.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte