Llogaritja e kapriates se drurit


shkalla e vizatimit 1:

Specifikoni dimensionet ne milimetra

Gjatësia e fermës X
Lartesia e kapriates Y

Gjerësia e drurit Z
Trashësia e drurit W

Numri i shtyllave S

Google Play

Llogaritja e kapriates se druritSpecifikoni dimensionet ne milimetra

X - Gjatësia e fermës
Y - Lartesia e kapriates

Z - Trashësia e drurit
W - Gjerësia e drurit

S - Numri i postimeve vertikale
P - Struts
N - ekranit të numëruara pjesë

Demet druri përbëhet nga elementet formojnë strukturën ngurtë trekëndore.
Fermë lartësia e rekomanduar prej druri - jo më pak se 20 për qind e hapësirë.
Programi llogarit sasinë e kërkuar të materialeve dhe vizatimet e fermave të tregojnë dimensionet e kërkuara të pjesëve.

Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte