Llogarit vëllimin e lëngjeve në një enë drejtkëndëshe


Specifikoni dimensionet ne milimetra

Gjerësi X
Lartësi Y
Gjatësi L
Nivel HGoogle Play

Llogarit vëllimin e lëngjeve në një enë drejtkëndëshe


Specifikoni dimensionet ne milimetra

X - Kapaciteti width
Y - Lartësia tank
L - Kapaciteti Gjatësia
H - Niveli fluide


Programi do të llogaritur vëllimin e lëngut në një tank drejtkëndëshe, e përgjithshme dhe sasinë e lirë të sipërfaqes.

Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte