Plans Kapasitas

Asil petungan
Volume wadhah 5.76 m3 utawa 5760 l
Jumlah Cairan 3.6 m3 utawa 3600 l
Volume free 2.16 m3 utawa 2160 l

Area ngisor 3.6 m2
Wilayah saka lumahing sisih 12.16 m2
Total area sing 19.36 m2




© www.zhitov.ru