Llogaritje pa pagesë e sasive te materialeve të ndërtimit
Kalkulatori per ndërtim

Llogaritja e materialeve të ndërtimit për katin e


shkalla e vizatimit 1:

Specifikoni dimensione në milimetra

Gjatësi Y
Gjerësi X

Gjerësia e lag U
Trashësia e lag W
Hap S

Gjerësia e bordit kati O1
Trashësia e Llajsna O2

Gjerësia e nën-dysheme bordet O3
Trashësia e bordeve O4
Distanca në mes të bordeve RJumpers Hapi C

Llogaritja e materialeve të ndërtimit për dysheme druri pajisje


Specifikoni dimensionet e kërkuara në milimetra

Y - gjatësi kat
X - Gjerësia e katit
Z - gjerësia e shtëpisë
U - Gjerësia e lag
W - Trashësia e lag
S - katran vonesë
O1 - floorboards width
O2 - trashësia e bordeve kat

O2 - Gjerësia e nën-dysheme bordet
O3 - trashësia e bordeve subfloor
R - Distanca në mes të bordeve

P - Jumper midis joists
C - Jumpers Hapi


Karakteristikat.

Llogaritjen e shumës së lëndës drusore të mbetet seks.
Përcaktimi i dërrasë e dyshemesë dhe "subfloor bordit".
Llogaritja e sipërfaqes kat.
Përcaktimin e shumës së izolimit.
Llogaritja e numrit të lidhjeve fund për rritje.
Dimensionet e sakta të të gjitha detajet.
Vizatimet e detajuara të strukturës së dysheme druri.


Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
settings

Rezultatet e hapura llogaritjes


zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov
Facebook Vkontakte
Welcome to friends.
Webmaster.
Instaloni shërbim në faqen tuaj.
Është e lirë.
Kalkulatori per ndërtim
www.zhitov.ru © 2007 - 2017