Бесплатна услуга за пресметка на градежни материјали
Калкулатори за градба

Пресметка на градежни материјали за подот


Изработка на скала 1:

Наведете димензии во милиметри

Должина Y
Ширина X

Ширината на заостануваат U
Дебелината на заостануваат W
Чекор S

Ширина на подот одбор O1
Дебелината на летва O2

Ширината на под-подни плочки O3
Дебелината на плочки O4
Растојанието помеѓу плочите RЧекор џемпери C

Пресметка на градежни материјали за уредот штиците


Наведете потребните димензии во милиметри

Y - Должина на подот
X - Ширината на подот
Z - ширината на куќата
U - Ширината на заостануваат
W - Дебелината на заостануваат
S - теренот заостануваат
O1 - ширина floorboards
O2 - дебелината на подни плочки

O2 - Ширината на под-подни плочки
O3 - дебелината на подлогата табли
R - Растојанието помеѓу плочите

P - Скокач меѓу joists
C - Чекор џемпери


Карактеристики.

Пресметувањето на износот на граѓа да заостануваат секс.
Утврдување на floorboard и "одбор подлогата".
Пресметката на површина.
Утврдување на висината на изолација.
Пресметување на бројот на крајот врски за монтирање.
Точната димензии на сите детали.
Детални цртежи на структурата на дрвениот под.


Вие немате задржани пресметки.
Регистрирај се или Пријавете се дека ќе биде во можност да се спаси своите пресметки и да ги испратите по пошта.
подесувања

Отвори ги резултатите од пресметката


zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov
Facebook Vkontakte
Welcome to friends.
Вебмастерот.
Инсталирајте ја услугата на вашиот сајт.
Тоа е бесплатно.
Калкулатори за градба
www.zhitov.ru © 2007 - 2017