Llogaritja e materialit te shtreses se dyshmese


shkalla e vizatimit 1:

Specifikoni dimensionet ne milimetra

Lartësia Panel B
Gjatësi Y
Gjerësi X

Formwork

Trashësia e bordeve për formwork T
Gjatësia e bordit L
Gjerësia e bordit H

Armaturë

Hapi i armimit ne gjatesi Z
Hapi i armimit ne gjeresi W
Diametër D
Numri i rreshtave R

Përbërja e betonit

Çanta e çimentos deri 1 m3 konkrete M
Peshë të një qese K

Përmasat e Betoni
çimento : rërë : rruge e asfaltuar nga pesha

: :

Kostoja e materialeve të ndërtimit

çimento (në qese)
rërë (1 ton)
rruge e asfaltuar (1 ton)
Buletin (për 1 metër kub)
Armaturë (për 1 ton)

Google Play

Llogaritja e materialit te shtreses se dyshmese


Specifikoni e dimensioneve të kërkuara në milimetra

Y - gjatësia e pllakës së themelit
X - gjeresia e pllakes
B - Lartësia e përgjithshme të pllakës së themelit

Z - Hapi i armimit ne gjatesi
W - Hapi i armimit ne gjeresi
D - Diametri i shufrave te armimit
R - Numri i zgarave horizontale
Если расчет арматуры вам не требуется, то оставьте это поле пустым.

Sasinë e kërkuar të çimentos për prodhimin e një metër kub ndryshme nga betoni në çdo rast.
Kjo varet nga markë e çimentos, markë e dëshirueshme mori konkrete, madhësinë dhe proporcionet e mbushëse.

M - sa çanta e çimentos kërkohet për 1 metër kub të betonit
K - pesha e një qese të çimentos në kg

T - Trashësia e bordeve për formwork
H - Gjerësia e bordit
L - Gjatësia e bordit

Hyjnë në koston e materialeve në zonën tuaj.

Mos harroni të rillogaritjen e çmimeve të materialeve pjesa më e madhe me kosto me peshë jo, vëllim.
Një lloj i themelimit është një monolit baseplate melkozaglublennogo.
Normalisht, një fondacion është një pllakë betoni monolit, e cila është e vendosur në gjithë zonën e shtëpisë.
Për perceptimin e ndonjë deformimi thekson në pjatë themeli medoemos të aplikohen përforcim hapësinor të gjithë.
Pajisjen e tyre kërkon një rrjedhje më të madhe të betonit dhe përforcim në krahasim me themelet tradicionale, dhe për këtë arsye më të shtrenjtë.

Që ndihmojnë llogaritur këtë program?

Vëllimi i konkrete për të mbushur pjatë.
Sasinë e kërkuar të materialeve për të bërë konkrete - çimento, rërë, zhavorr.
Numri i bordeve të nevojshme për pajisjen zorrë.
Koston e vlerësuar të materialeve të ndërtimit.
Përforcimi i pllakë themeli varet nga kushtet gjeologjike dhe design.

Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte