Бесплатна услуга за пресметка на градежни материјали
Калкулатори за градба

Пресметката на Дијагонален агол до 90 степени

Изработка на скала 1:    

Наведете димензии во милиметри

Ширина Y
Должина XПресметката на дијагонали за одбележување на фондацијата


Наведете потребните димензии во милиметри

X - должина основа
Y - Ширината на фондацијата


Карактеристики.

Пресметување дијагонално за одбележување на основа или ѕидови.
Се користи за да се утврди точната агол од 90 степени.


Вие немате задржани пресметки.
Регистрирај се или Пријавете се дека ќе биде во можност да се спаси своите пресметки и да ги испратите по пошта.
подесувања

Отвори ги резултатите од пресметката

zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov
Facebook Vkontakte
Welcome to friends.
Вебмастерот.
Инсталирајте ја услугата на вашиот сајт.
Тоа е бесплатно.
Калкулатори за градба
www.zhitov.ru © 2007 - 2017