Llogaritje pa pagesë e sasive te materialeve të ndërtimit
Kalkulatori per ndërtim

Llogaritja e kënd diagonale në 90 gradë

shkalla e vizatimit 1:    

Specifikoni dimensione në milimetra

Gjerësi Y
Gjatësi XLlogaritja e diagonaleve për të shënuar themelet


Specifikoni e dimensioneve të kërkuara në milimetra

X - Fondacioni Gjatësia
Y - gjerësia e fondacionit


Karakteristikat.

Llogaritja diagonalisht për të shënuar themelet apo mure.
Përdoret për të vendosur kënd e saktë të 90 gradë.


Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
settings

Rezultatet e hapura llogaritjes

zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov
Facebook Vkontakte
Welcome to friends.
Webmaster.
Instaloni shërbim në faqen tuaj.
Është e lirë.
Kalkulatori per ndërtim
www.zhitov.ru © 2007 - 2017