калкулација платформа

Изработка на скала 1:

Наведете димензии во милиметри

форма тераси FДолжината на ротација Y2
вртење ширина X2


Должината на тераса Y
Ширината на тераси X

Должина на одборот L
Ширината на одборот W
Чистење Z

поставување табли U
На база на тераса Gdata-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

калкулација платформа


Наведете потребните димензии во милиметри

F - форма тераси
Y2 - Должината на ротација
X2 - вртење ширина
Y - Должината на тераса
X - Ширината на тераси
L - Должина на одборот
W - Ширината на одборот
Z - Јазот помеѓу одбори
U - Насока на поставување штици
A - алуминиумски задоцнување
B - да ги земе предвид отпад
G - На база на тераса


карактеристики

Пресметка на тераса област.
Одредување на бројот на редови на одборот.
Пресметување на износот на платформа.
На количина на алуминиум или метални задоцнување.
Во зависност од основата тераси калкулатор одлучува:
Пресметување на бројот на гумени влошки, монтажа терминали, завртка купови и столбови Support.
Пресметување на бројот на профили за поддршка рамка.

За пресметка може да се
Го промени правецот на поставување платформа.
Постави потребната форма на тераси.
Промена на должината и ширината на одборот.
Поставување на јазот помеѓу платформа одбор.
Употребата на алуминиум или метални задоцнување. Изберете ја основната за тераса.

генерирани планови
Вкупно цртање тераси со димензии и насоката на редење одбори.
Шема за поддршка на метална рамка.
План за поставување на алуминиум или метални задоцнување.
Конфигурација на поддршка Support.
Конфигурација на завртката купови.

Завртка купови и реквизити SupportGoogle Play
Калкулатори вашите пресметки Најави
македонски
Вие немате задржани пресметки.
Регистрирај се или Пријавете се дека ќе биде во можност да се спаси своите пресметки и да ги испратите по пошта.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.