Llogaritja stolisje

shkalla e vizatimit 1:

Specifikoni dimensionet ne milimetra

tarraca formë FGjatësia e rrotullimit Y2
kthyer width X2


Gjatësia e tarracë Y
Gjerësia e tarraca X

Gjatësia e bordit L
Gjerësia e bordit W
Pastrim Z

bordet hedhjen U
Baza e tarracë G

Google Play

Llogaritja stolisje


Specifikoni dimensionet e kërkuara në milimetra

F - tarraca formë
Y2 - Gjatësia e rrotullimit
X2 - kthyer width
Y - Gjatësia e tarracë
X - Gjerësia e tarraca
L - Gjatësia e bordit
W - Gjerësia e bordit
Z - Hendeku në mes të bordeve
U - Drejtimi nga pika hedhjen
A - LAG alumini
B - marrë parasysh të mbeturinave
G - Baza e tarracë


Features

Llogaritja e zonës tarracë.
Përcaktimi i numrit të rreshtave të bordit.
Llogaritjen e shumës së stolisje.
Shuma e alumini ose vonesa metalike.
Varësisht nga tarraca themelit calculator vendos:
Llogaritja e numrit të pads gome, terminalet në rritje, vidë shtyllave dhe shtizat Support.
Llogaritja e numrit të profileve për mbështetjen kornizë.

Për llogaritjen ju mund
Të ndryshuar drejtimin e hedhjen stolisje.
Pyetni një formë e nevojshme të tarraca.
Ndrysho gjatësinë dhe gjerësinë e bordit.
Set hendekun midis bordit stolisje.
Perdorimi i alumini ose vonesa metalike. Zgjidhni bazën për tarracë.

projekteve të krijuara
tarraca totale vizatim me dimensione dhe drejtimin e bordeve stacking.
Skema mbështetëse kornizë metalike.
Plani shtrimin e aluminit ose vonesë metalike.
Qark rregullimin e mbështet Support.
Qark rregullimin e shtyllave vidë.

shtyllave vidë dhe props SupportGoogle Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte