Llogaritja e veshjet dyer rrëshqitëse


shkalla e vizatimit 1:

Lartësia e kabinetit Y
Gjerësia Kabineti X
Thellësinë e kabinetit Z
Lartësia Base C

Rasti materiale W
Materiale ndarëse V
Madhësi F

Septe P

A
Largësia nga top H


Neni 1

Raftet


Seksioni 2

Raftet
Seksioni 3

Raftet


G
N
data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Metoda e llogaritjes materiale për wardrobes

veshjet mur kabineti

Specifikoni dimensionet ne milimetra

Y - Lartësia e kabinetit
X - Gjerësi
Z - Thellësi
C - Lartësia e workpiece bazament
W - trashësi materiale e kuadrit kabinetit
V - trashësi materiale e pjesëve të brendshme
F - Distanca për Coupe ndërtuar në dyert e kabinetit

P - numri i ndarëse vertikale
A - kat i ndërmjetëm raft, mbi atë seksione vendosur
H - raftet lartësi pjesshwm

Specifikoni gjerësinë e kabinetit.
Gjerësia e brendshme e kabinetit do të përcaktohet automatikisht.
Zgjidhni numrin e raftet në çdo seksion.
Specifikoni lartësinë e raftet.
Distanca nga dyshemeja deri në shelfin e fundit është përcaktuar automatikisht.

G - tregojnë madhësinë e vizatimeve
N - tregojnë detajet e numeracionit të vizatimeveSi rezultat i kësaj, programi do të llogarisë

një sipërfaqe totale prej materialeve kabinetit të strehimit
një sipërfaqe totale prej materialeve raftet e kabinetit dhe ndarëse
Zona pëlhurë pasme mur
tregon një pamje të përgjithshme të kabinetit dhe vizatimet
numri dhe lokacioni i gropave në rritje (përveç për hapje mes kapak dhe kabinetit dysheme)

Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.