Пресметка на лизгачка врата гардероба


Изработка на скала 1:

Кабинетот висина Y
Кабинетот ширина X
Длабочината на кабинетот Z
База висина C

Случај материјал W
Материјал партиции V
Големина F

Мембрана P

A
Растојанието од горе H


1 дел

Полици


Дел 2

Полици
Оддел 3

Полици


G
N


Google Play

Метод на пресметување на материјал за гардероби

гардероба ѕид кабинет

Наведете димензии во милиметри

Y - Кабинетот висина
X - Ширина
Z - Длабочина
C - парче висина столбната плоча
W - дебелина на материјалот од кабинетот рамка
V - дебелина на материјалот од внатрешните делови
F - растојание за вграден шкаф врати купе

P - бројот на вертикални прегради
A - мезанин полица, над она што делови се наоѓа
H - висина мезанин полици

Определи ширината на кабинет.
Внатрешна ширина на кабинетот ќе бидат утврдени автоматски.
Изберете го бројот на полиците во секоја секција.
Определи висината на полиците.
Растојанието од подот до последниот рок се определува автоматски.

G - покаже големината на цртежи
N - покаже детали за нумерирање на цртежитеКако резултат на тоа, програмата ќе се пресмета

со вкупна површина од домување материјали кабинет
со вкупна површина од материјали кабинетот полиците и партиции
ткаенина област задниот ѕид
покажува општ поглед на кабинетот и цртежи
бројот и локацијата на монтажа дупки (освен за отворања меѓу капа и на подот кабинет)

Google Play
Калкулатори вашите пресметки Најави
македонски
Вие немате задржани пресметки.
Регистрирај се или Пријавете се дека ќе биде во можност да се спаси своите пресметки и да ги испратите по пошта.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2023
Facebook Vkontakte