Монтажа заградата


Изработка на скала 1:

Наведете димензии во милиметри

Дијаметарот на цевката D
Дијаметар столпчиња B
Должина на навој H
Чистење ZGoogle Play

Пресметување на големината на изградбата менгеме

челик менгеме Наведете димензии во милиметри

D - Дијаметарот на цевката
B - Дијаметар столпчиња
H - должина на навој
Z - Чистење

Купи Градежни елементи од железо не е проблем. На продажба е парче на хардвер за сите прилики. Цевка прстиња, стеги за поправка на различни големини и цели. Но понекогаш и не може да биде една продавница тела и треба да се направи стомакот се подготвуваат.
Менгеме се состои од нишки обетка со ореви и стегање плоча. Фиба наведнува на дијаметарот на цевката и метал клип е подготвена. Во притисокот плоча дупчат две дупки. Таа го стави на игла и стисната цевка како менгеме. Често се користи во изградбата на огради, кои се прикачени на плочата стативата.

Google Play
Калкулатори вашите пресметки Најави
македонски
Вие немате задржани пресметки.
Регистрирај се или Пријавете се дека ќе биде во можност да се спаси своите пресметки и да ги испратите по пошта.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte