Pajisje Calculator

Montim një makinë llogaritëse

Diametri i shufrave te armimit, mm
Gjatësia e purtekave, metra
Numri i shkopinjve
Çmimi për një ton

Calculator 2 valvola

Diametri i shufrave te armimit, mm
Gjatësia e purtekave, metra
Pesha totale e përforcimeve, kg
Kosto për tonGoogle Play

Llogaritja e përforcimeve


Pajisje Calculator 1

Llogaritur peshën totale të Valve, vëllimi total të tij, pesha e një metër dhe një Rebar.
Nga diametër njohur dhe gjatësisë së armaturë.

Pajisje Calculator 2

Llogarit gjatësinë e plotë të valvulave, madhësia e saj dhe numrin e bare përforcim, pesha e një metër dhe një shkop.
Nga diametër njohur dhe pesha totale e instalime.

Llogaritja bazohet në peshën e një metër kub çelik në 7850 paund.

Llogaritja e përforcimeve për ndërtimin e shtëpive

Gjatë ndërtimit të shtëpisë është shumë e rëndësishme për të llogaritur shumën e përforcim për themel. Për ta bërë këtë ju do të ndihmojë në programin tonë. Duke përdorur përforcime llogaritëse mund të, duke e ditur peshën dhe gjatësinë e një shkop të dinë peshën totale që ju nevojitet përforcim, ose numrin e kërkuar të cores dhe gjatësia e tyre totale. Këto të dhëna do të ndihmojë për të shpejt dhe me lehtësi të llogaritur shumën e përforcimeve të nevojshme për ju që të punojnë.

Llogaritja e valvulave për lloje të ndryshme të fondacioneve

Për llogaritjen e valvulave duhet gjithashtu të jetë i vetëdijshëm për llojin dhe themelet e shtëpisë. Këtu, ka dy opsione të përbashkëta. Kjo pllakë dhe strip themelet.

Pajisje për themel pllakë

Fondacioni pllakë ku është aplikuar në heaving tokat duhet të instaloni shtëpi të rëndë e bërë nga betoni ose tulla të mëdha me dysheme betoni masive. Në këtë rast, fondacioni kërkon përforcime. Kjo është bërë në dy zona, secila prej të cilave përbëhet nga dy shtresa të shkopinjve pingul me njëri-tjetrin.
Konsideroni rastin e llogaritjes së përforcim për pllakave, gjatësia e së cilës është 5 metra. Përforcuar shufrat e vendosur në një distancë prej 20 cm nga njëri-tjetri. Si pasojë, për një anë do të marrë 25 shufra. Në skajet e pllaka shufra nuk janë të vendosur, kështu që është 23.
Tani, duke ditur numrin e shkopinjve, mund të llogarisin gjatësinë. Këtu ne duhet të kini parasysh se shufra përforcim nuk duhet të arrijnë buzë prej 20 cm, dhe, prandaj, nga gjatësia e pllakave, Gjatësia e çdo bar do të jetë 460 cm Cross-shtresa, me kusht që pjatë ka një formë katrore është e njëjtë. Ne gjithashtu duhet për të llogaritur numrin e pajisje të nevojshme për të lidhur dy zonat.
Supozojmë se distanca mes rripa 23 cm Në këtë rast, një bluzë mes tyre do të ketë një gjatësi prej 25 cm, si dy centimetra do të shkojë në instalime. Ura të tilla në këtë rast do të jetë 23 në një rresht, ashtu si ata e bëjnë në çdo qelizë në zonën valvulave ndërprerje. Me këto të dhëna, ne mund të vazhdojë të llogaritjes duke përdorur programin.

Pajisje për zhvesh themelimit

Strip Fondacioni është përdorur, ku jo shumë të qëndrueshme në terren pritet të ndërtojë një shtëpi të rëndë. Është themeli i një fjongo e beton apo përforcuar, e cila shkon rreth perimetrit të ndërtesës dhe nën load-duke mure kryesore. Përforcimi i këtij fondacioni është prodhuar edhe në dy zona, por me përforcim fondacionit të veçantë në zhvesh ai konsumon shumë më pak, dhe për këtë arsye kostoja do të jetë më e lirë.
Rregullat faqosje përforcim rreth njëjtë si për themel pllakë. Shufra vetëm duhet të përfundojë sa më vonë cm 30-40 nga këndi. Dhe çdo bluzë duhet të shërbejë në 2-4 cm e shkop mbi të cilën ajo shtrihet. Llogaritja e bluzë vertikal ndjek parimin e njëjtë si në llogaritjen e gjatësisë kërkuar për themelet pllakë përforcim.
Ju lutem vini re se të dyja rastet e para dhe e dyta valvula duhet të merren me një diferencë minimale prej 2-5 për qind.

Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte