Бесплатна услуга за пресметка на градежни материјали
Калкулатори за градба

Парцела на комплексни форма


Изработка скала 1:       

    Големина на земјиште
Се во метри


Партија A B
Партија B C
Партија C D
Партија D A

Прав агол U
Пресметување на површината на земјиштето од неправилна форма


Наведете димензиите во метри

A B, B C, C D, D A - големина на површина
U - локација на прав агол

Пресметката програма одредува плоштадот снимката непознат агли и должини на дијагонали.


Вие немате задржани пресметки.
Регистрирај се или Пријавете се дека ќе биде во можност да се спаси своите пресметки и да ги испратите по пошта.
подесувања

Отвори ги резултатите од пресметката

zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov
Facebook Vkontakte
Welcome to friends.
Вебмастерот.
Инсталирајте ја услугата на вашиот сајт.
Тоа е бесплатно.
Калкулатори за градба
www.zhitov.ru © 2007 - 2015