Zona Plot e formës komplekse


shkalla e vizatimit 1:       

    Madhësia e tokës
A janë në metra


Partia A B
Partia B C
Partia C D
Partia D A

Kënd të drejtë UGoogle Play

Llogaritja e sipërfaqes së tokës e formë të parregullt


Specifikoni dimensionet në metra

A B, B C, C D, D A - Madhësia e një zone
U - vendndodhja e kënd të drejtë

Programi Llogaritja përcakton pamjet katror kënde të panjohura dhe gjatesite e diagonaleve.

Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte