view umum

Rafters

nangtung

urat


Diménsi bagian
Kawincikan nepi ka bubuk leutikna 1. 6000 mm - 1 PCS.
Kawincikan nepi ka bubuk leutikna 2. 3195 mm - 2 PCS.
Kawincikan nepi ka bubuk leutikna 3. 994 mm - 1 PCS.
Kawincikan nepi ka bubuk leutikna 4. 681 mm - 2 PCS.
Kawincikan nepi ka bubuk leutikna 5. 349 mm - 2 PCS.
Kawincikan nepi ka bubuk leutikna 6. 1053 mm - 2 PCS.
Kawincikan nepi ka bubuk leutikna 7. 876 mm - 2 PCS.
Kawincikan nepi ka bubuk leutikna 8. 487 mm - 2 PCS.

kayu
Gemblengna panjang 20273 mm (20.27 m)
Volume kayu 0.101 m3




© www.zhitov.ru