Llogaritja e vijës së shkallëve të betonit


shkalla e vizatimit 1:

Specifikoni dimensionet ne milimetraNumri i hapave C

Lartësia e shkallës Y
Gjatësia e shkallë X
Gjerësia e shkallëve W
Gjatësia e faqes A
Trashësia e zonës B

Trashësia shtesë Z
hapa parvaz F
Trashësia e hapave G
Diametri i shufrave te armimit D
Valvul mbërthyer në fazën e K


Google Play

Informacion mbi llogaritjen e vijës së shkallëve konkrete


Në llogaritjen, ju mund të zgjidhni dy lloje të fazat e projektimit.
shkallë shkallë

Shkallët madhësia Legjenda monolite betoni

Përmasat dhënë në milimetra.

X - Gjatësia e shkallë
Y - Lartësia e shkallës
W - Gjerësia e shkallëve.
A - Gjatësia e faqes. Nëse shkallë juaj në fushën e ndërtimit nuk është dhënë, atëherë të vendosur kohëzgjatjen e = 0.
В - Trashësia e zonës.
Z - Trashësi shtesë. Konsiderohen vetëm në llojin klasike të shkallë.
shkallë
F - Nivelet parvaz.
G - Trashësia e hapa. Në formën e klasike shkallë është përdorur si një trashësi cik F.

shkallë

Përforcimi i shkallëve monolite.
Përforcimi përdoret zakonisht vetëm në një lloj të monolit të shkallë.
Por kjo varet në projektin tuaj.


Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte