Llogaritja e vëllimit të sharruar

Specifikoni dimensionet ne milimetra

Gjerësi W
Trashësia H
Gjatësi L
Zgjidhni burimin e të dhënave për llogaritjen eKostoja e 1 metër kubGoogle Play

Llogaritja e drurit


Specifikoni dimensionet ne milimetra

W - Gjerësia e bordit
H - Bordi trashësi
L - Gjatësia e bordit

Të dhënat e para
N - Numri i pjesëve
E - Numri i metra kub
Shumë në ndërtimin e shtëpive apo banjot përballen me nevojën për të llogaritur se sa lëndë druri sa do të jetë e nevojshme për të punuar. Përcaktoni se sa borde ose trarëve, të thjeshtë. Por çmimi i lëndë druri është treguar zakonisht për metër kub, në të cilin rast ai është më i përshtatshëm për të përdorur një program të veçantë për llogaritjet. Duke përdorur faqen tonë, ju e dini, gjerësi gjatësi dhe trashësi të Bordit, si dhe sasinë e tyre në njësi, do të jetë në gjendje për të llogaritur se sa metra kub lëndë druri ju duhet dhe sa do të kushtojë për metër kub, ose një bordi.

Fushë

Rrangulla janë quajtur kështu për shkak se ata janë marrë nga sharrimi një trungu pemë. Druri përdoren për ndërtimin, mobilje, paketimin dhe produkteve të ndryshme të tjera. Sot, ky lloj i materialeve të ndërtimit është më popullor. Dru, përdoret për të bërë lëndë druri është një material izolues shkëlqyer mban lagështi të qëndrueshme dhe nuk kërkon trajtim dhe kujdes të veçantë, duke e bërë atë veçanërisht të përshtatshëm.

Llojet e drurit

Ajo është drurit te prere, bordet prese, bordi unedged, ndërtimin hekurudhor. Bruce është një lëndë drusore, të përpunuara nga të gjitha anët. Në prerë ajo ka një seksion kryq katrore ose drejtkëndëshe. Drurët më të zakonshme të përdorura në ndërtimin e shtëpive, banja dhe sistemet kat.
Prerja bordit është një dhunti të shumta që druri është aplikuar gjerësisht në punimet e ndërtimit jashtë ndërtesës, si dhe në hartimin e hapësirës së brendshme. Prerje bordit në seksionin është një drejtkëndësh. Bordi Unedged është i ndryshëm nga të prerë në mënyrë që skajet nuk e prerë atë, kështu që ajo mbetet shtresa e dukshme e lëvoren e pemës nga e cila ky bord prerë. Hekurudhor ndërtimit apo bar është një bar, një pjesë e vogël se normale, dhe është përdorur gjerësisht në ndërtim.
Rrangulla ndryshojnë në llojin e drurit të cilat janë bërë nga. Ata bëjnë ata nga pemë halore si pisha, bredh dhe larsh. Dhe drurë të tilla si lisi, ahu, thupër, Aspen dhe.
Lëndë druri dalluar edhe lagështia. Ata janë të ndarë në lagështi me lagështi mbi 22 për qind, dhe të thatë me një përmbajtje lagështi nën 22 për qind. Përdoret i parë për punë të ndërtimit, dhe të dytë për prodhimin e mobiljeve.
Fondet janë edhe disa lloje të lëndë druri. Zgjedhja varet nga lloji i aplikimit. Kështu, materialet e përdorura për premium mobilje. Për dru dhe produkteve të drurit e klasës së 1 përshtatshme drurit dhe klasa 2 dhe 3 është përdorur ekskluzivisht si një bord të ndërtimit.

Këshilla për ruajtje

Druret e ngelur, nëse nuk përdoret për një kohë të gjatë, duhet të mbrohen nga lagështia. Kjo mund të çojë në përkeqësimin e tyre. Mos dyqan druri, bërë pirg mbi njëri-tjetrin. Mes shtresave të strips ose pika duhet të hedhjen.

Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte