Пресметка на чакал, кршен камен, песок купот

Изработка на скала 1:

Наведете димензии во милиметри

Должина X
Ширина Y
Висина H


Google Play

Пресметка рефусен материјал во едно купче


Наведете димензии во милиметри

X - ширината на купот
Y - Должина
H - Висина


Карактеристики.

Пресметката на песок, кршен камен и чакал во рефус грамада.
Одредување на површинскиот дел на купот.

Google Play
Калкулатори вашите пресметки Најави
македонски
Вие немате задржани пресметки.
Регистрирај се или Пријавете се дека ќе биде во можност да се спаси своите пресметки и да ги испратите по пошта.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte