Llogaritja e kanalit


shkalla e vizatimit 1:

Specifikoni dimensionet në metra

Gjatësia e kanalit L
Gjerësi A
Gjerësi B
Thellësi H

Specifikoni vlerën e punës së gërmimeve

Gërmime arkeologjike (për 1 metër kub)
Largimi i dheut (për 1 metër kub)Google Play

Llogaritja e llogore apo kanale

Llogore
Specifikoni dimensionet në metra

L - Gjatësia totale e kanalit ose gropë
A - gjerësi në krye
B - width fund
H - thellësi llogore

Programi i konsideron volumin dhe sipërfaqes së Hendekut.
Në qoftë se gjerësia e krye dhe në fund të kanalit është e ndryshme, nuk do të jetë një shtesë në volum, vlerësuar i dobishëm C dhe Shuma e shpat D.

Llogaritja e kanalit

Për telekomunikacionet, tuba për ngrohje, kanalizime apo shirrita instalimi themeli në pronën tuaj, ju mund të kenë nevojë për të hapnin llogore. Ju mund të ftojë një specialist për këtë, por ju mund të bëni punën vetë. Por në fakt, në të dy rastet ju duhet të dini disa nga karakteristikat e kanalit. Pagimin e tyre do të ndihmojë në programin tonë. Bazuar në gjatësi, gjerësi dhe thellësinë e kanalit, ajo do të përcaktojë vëllimin e saj dhe sipërfaqe. Në rast se gjerësia e krye dhe në fund të kanalit janë të ndryshme, dhe do të llogaritet si shpatet e vëllimit neto. Llogaritja e llogore do të ju ndihmojë jo vetëm të lehtësuar punën tuaj, por edhe të llogaritur koston e punimeve tokë, në qoftë se ju vendosni të përdorni shërbimet e specialistëve.

Trenching

Ka tre mënyra për të gërmuar llogore. Kjo llogore gërmimi me dorë, duke përdorur një plug dore dhe trenchers.
Për rastin e parë është përdorur zakonisht në vende ku nuk ka qasje në pajisje të veçantë. Kjo është një metodë mjaft e mundimshme llogore gërmime arkeologjike, e cila është ndikuar fuqimisht nga cilësisë së tokës.
Transhe dorë të zvogëlojë kohën e punëve të tilla. Ajo mund të blihen ose merren me qira. Ju gjithashtu mund të urdhërojë gërmimin e një hendek në një shërbim profesional. Pastaj ai kryen një profesionist.
Ekskavator është përdorur, ku komplot mund të përzënë pajisjet e ndërtimit, si dhe ku ka shumë punë. Para se ju merrni me qira një backhoe duhet të gjejnë gjerësinë e kanalit fund të marr makinën me madhësinë e kovë, që korrespondon me atë.
Nëse ju vendosni për të gërmoj një hendek veten, para së gjithash ju duhet të dini se për një lloj të ndryshme të punës kërkon një thellësi të caktuar të kanalit. Për shembull, për kabllo, zakonisht duke gërmuar një thellësi prej 70 cm llogore Për kanalizime kërkon një hendek të thellë. Është e dëshirueshme që thellësia e kjo ishte më shumë se një metër thellësi të tokës ngrirjes.
Gjerësia e kanalit ndikuar edhe nga lloji i punës së kryer. Gjerësia më e vogël e kanalit matet përgjatë fund dhe duhet të përputhen me llojin dhe madhësinë e rafte në tubacionet e saj.

Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte