Llogaritja e materialeve mbulim për kulmet ngriti


shkalla e vizatimit 1:

Specifikoni dimensionet ne milimetra

   

Specifikoni dimensionet e kulmit

Lartësi Y
Gjerësi X
E dalë C
Gjatësi B

Materiale Kulmi

Gjerësia e mahi S1
Trashësia e mahi S2
Distanca në mes mahi S3
Largësia në buzë të kulmit S4

Gjerësia e bordeve veshje me listela O1
Trashësia e bordeve veshje me listela O2
Midis bordet arka R

fletë Lartësia mbulim L1
Gjerësia e fletës mbulim L2
Fletë mbivendosje (%) L3
data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Llogaritja çati çati
Specifikoni dimensionet e kërkuara në milimetra

X - gjerësia e shtëpisë
Y - Lartësia çati
C - Madhësia dalë
B - Gjatësia e kulmit
Y2 - Lartësia shtesë
X2 - Gjerësia shtesë


Ndihmë

Programi është dizajnuar për të llogaritur materialeve për mbulim: sasinë e materialit fletë (Onduline, Nulin, propozoj ose metal), material shtresë (asfalt, mbulim), Numri i bordeve veshje me listela dhe mahi.
Ju mund ti shtohen disa dimensione të dobishme të kulmit.

Programi i vepron në dy mënyra: një çati të thjeshtë pjesë muri mbi kulm dhe një çati me dy gables anë (kulmet anë), Lloji 1 dhe 2 Type.

Kujdes! Nëse ju keni një çati me një anë muri mbi kulm, atëherë përdorni për të llogaritur nga lloji i parë 1, pastaj tip 2. Dhe tashmë nga të dhënat e marra, llogarit numrin e materialeve të ndërtimit: trusses, sheathing bordet, shtresë dhe fletë materiale.
Përndryshe, llogaritja mund të jetë një gabim. Në fund të fundit, programi lejon për shkurtime në çati kryesore nën gables anën çati.

Në llogaritje, ju do të shihni një numër pak: madhësia apo sasinë e materialit të ndërtimit gjysma e kulmit dhe në kllapa - madhësi të plotë apo vëllim.
Në llogaritjen e çati shtesë - një madhësi të plotë dhe të fushës, dhe në kllapa janë dy numra: madhësinë dhe shtrirjen e një apo dy më shumë çati.

Kujdes! Në fletë llogaritjen e material për mbulim, mbani në mend se programi i gjen në fushën e kulmit.
Për shembull, 2,8 seri, shumohen me 7,7 fletët në një rresht. Në një ndërtim të vërtetë vënë 3 rreshta.
Për më shumë saktësi llogaritur numrin e fletëve të mbulim për të ulur lartësinë e fletë në llogaritjen për të marrë një numër i seri.
Mos harroni të vendosur madhësinë e saktë të përputhen.

Kur të llogaritet volumi i materialit mahi kryesore çati, nën regjimin e tipit 2, programi nuk përfshin cut-out ana pjesë muri mbi kulm. Kjo është për shkak të disa vështirësi në zbatimin e programit.
Ndoshta do të vendosë në të ardhmen.
Megjithatë, mahi tepërt materiale nuk ka të ngjarë të zhduken, ose për të bërë disa rregullime në llogaritjet e tyre.
Do të jetë gjithashtu një program të veçantë për fletë më inteligjente llogaritjen e materialeve mbulim.

Dhe mos harro, për blerjen e materialeve të ndërtimit duhet të jetë me një diferencë për mbeturina.

Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.