Llogaritja e fletëve fiksim

масштаб чертежа 1:

Specifikoni dimensionet ne milimetra

Gjerësia Leaf X
Lartësia e fletë Y

width Hapi W
lartësia hap H
Hap në perimetrin A

Zona bruto S м2


Google Play

Llogaritja e në rritje fletë apo pjatë materialeve


Specifikoni dimensionet e kërkuara në milimetra

X - Gjerësia Leaf
Y - gjatësia fletë
W - Hapi width rritje
H - Hapi lartësi në rritje
A - Hapi sigurimin e perimetrit
S - Sipërfaqja e përgjithshme e lëkurës (m2)


Features

Llogaritja e saktë e numrit të thonjtë apo vida për fletë metalike fiksim, mbulim, apo materiale të bordit.
Një përcaktim i veçantë i numrit të fasteners në fletën e perimetrit.
Një përcaktim i veçantë i numrit të fasteners në aeroplan fletë.
Llogaritja e numrit të fasteners për një fletë.
Llogaritja e zonës së një fletë.
Llogaritja e pajisje për të gjitha zonat e lëkurës.
Llogaritja e numrit të përgjithshëm të fletëve ose pllaka.

Për llogaritjen ju mund
Ndryshimin hapin e ngulur një fletë rrethues.
Ndryshimi i hap të fiksim fletë në planin e lartësi dhe gjerësi.
Pyetni dimensionet e një fletë të vetme.
Për të krijuar një zonë të përbashkët të lëkurës.

projekteve të krijuara
fletë Total vizatim me skemën e fiksimit.


Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte