Llogaritja e ndarëse plasterboard, muret, tavanet


shkalla e vizatimit 1:

Specifikoni dimensionet ne milimetra

Hutojnë lartësi Y
Ndarje Gjerësia X

Lartësia e fletë H
Gjerësia Leaf Z

Konsumi i materialeve

Rack-mali profilet tek lista S

Shtresat e gips bordit V

Distanca në mes vida B
Abetare N1
Stuko N2
Putty finish N3
Pikturoj N4Google Play

Llogaritja e mureve, tavanet apo muret plasterboard


Specifikoni e dimensioneve të kërkuara në milimetra

ndarëse plasterboard
Y - lartësia e murit apo ndarje
X - Gjerësia e murit
H - Lartësia gips plasterboard
Z - gjerësia e plasterboard gips

suva bordi mur
S - Shuma e profileve raft në një fletë të vetme të drywall
V - numri i shtresave e gips bordit
V=1 - një shtresë në mur apo tavan
V=2 - në dy shtresa për një mur apo ndarje
V=3-4 - për ndarje

B - Distanca në mes vida
Programi mund të llogarisim shumën e kërkuar e materialeve përfunduar - abetare, stuko, bojë.
Për ta bërë këtë, mund të përcaktojë shkallën e rrjedhës për metër katror N1, N2, N3, N4.

Si rezultat i kësaj, programi do të llogarisë
Sipërfaqja e murit ose ndarëse plasterboard tavan
numrin e kërkuar të fletëve të drywall
numrin e kërkuar të profileve për kornizë
numrin e përafërt të vida, duke përforcuar dhe nënshkrimin kaseta
Izolimi ose soundproofing dhe e mbarimit materiale.

Programi nuk përfshin hapje të dyerve dhe dritareve, si dhe konsumi material nuk do të ndryshojë ndjeshëm.

Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte