Пресметка на исечените агли на трапезоидните делови од профилна цевка

Изработка на скала 1:

Димензии

Ширина X
Висина Y
Ширина Z
Ширина на делови EGoogle Play

Пресметка на исечени агли на делови за трапез од профилна цевкаX - Ширината на трапезоидот на врвот.
Y - Висина на конструкцијата.
Z - Дното на ширината на трапезоидот.
E - Дебелина на профилната цевка.

Карактеристики.

Пресметка на исечените агли на деловите за производство на конструкција во форма на трапез.


Google Play
Калкулатори вашите пресметки Најави
македонски
Вие немате задржани пресметки.
Регистрирај се или Пријавете се дека ќе биде во можност да се спаси своите пресметки и да ги испратите по пошта.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte