Llogaritja e shumës së rërës, çimentos dhe zhavorrit për të bërë konkreteShuma e betonit E
Çanta e çimentos për 1 metër kub M
Peshë të një qese K

Përmasat e Betoni
çimento : rërë : rruge e asfaltuar nga pesha

: :

Kostoja e materialeve të ndërtimit

çimento (në qese)
rërë (1 ton)
rruge e asfaltuar (1 ton)

data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

referencë për llogaritjen e materialeve për beton


Specifikoni përmasa të dëshiruara.

E - Shuma e kërkuar të betonit. Deklaruar në metra kub.
M - Sa çanta e çimentos që kërkohen për 1 metër kub beton.
K - Pesha e një qese të çimentos. Në kilogram.

Hyjnë në koston e materialeve në zonën tuaj.

Mos harroni të rillogaritjen e çmimeve të materialeve pjesa më e madhe me kosto me peshë jo, vëllim.
Proporcione dhe konsumin e rërës, çimentos dhe zhavorrit për të bërë kubike konkret të një default dhënë burimeve, siç rekomandohet nga prodhuesit e çimentos.
Po kështu, çmimi i çimentos, rërë, zhavorr mund të ndryshojnë në mënyrë të konsiderueshme në rajone të ndryshme.

Përbërja e përzierje përfunduar konkrete varet nga madhësia (fraksionet) guri i grimcuar ose zhavorr, çimento markë, freskinë e saj. Është e njohur se ruajtje të zgjatur të çimentos humb vetitë e saj, dhe lagështia e lartë e cilësisë së çimentos është përkeqësuar me shpejtësi. Ju lutem vini re se çimentos në qese nuk mund të peshojnë 50 kg, ashtu siç është shkruar. Besimit, por të verifikuar. Sa ju çimento derdhur më të mirë për të kontrolluar.

Ju lutem vini re se kostoja e rërës dhe zhavorrit është specifikuar në programin për 1 ton. Shitësit gjithashtu njoftoi një çmimi për metër kub rërë apo zhavorr apo zhavorr.

Përqindja e rërës varet nga origjina e saj, të tilla si rëra e lumit është e rëndë se një karrierë.
1 metër kub rërë peshon mesatarisht 1200-1700 kg - 1500 kg.

Zhavorr dhe gurë të grimcuar. Sipas burimeve të ndryshme, pesha e 1 shkon meter kub 1200-2500 kg në varësi të pjesë (madhësi). Rëndë - më shumë se mirë.

Pra numërimin koston për ton e rërës dhe zhavorrit ju do të ketë tuaj. Ose sqarojnë shitësit.

Megjithatë, përllogaritja ende ndihmon të dini se shpenzimet e vlerësuara për materialet e ndërtimit për përgatitjen e shumën e dëshiruar të betonit.

Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.