Лак за спасување ограда


Изработка на скала 1:

Наведете димензии во милиметри

На минимална висина H
Максималната висина Y
Дел Ширина X
Ширината на ребра Z


илиGoogle Play

Пресметка на лакови за спасување ограда

ограда шини ограда

Наведете потребните димензии во милиметри

H - минималната висина на оградата
Y - максималната висина на оградата
X - растојанието помеѓу центрите на надворешниот шини
Z - Ширината на ограда ребра
K - Бројот на прачки во делот
D - Растојанието помеѓу шините

Лак ограда


Ако висината Y > H

лак


Ако висината Y < H

Google Play
Калкулатори вашите пресметки Најави
македонски
Вие немате задржани пресметки.
Регистрирај се или Пријавете се дека ќе биде во можност да се спаси своите пресметки и да ги испратите по пошта.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte