Teken yayasan columnar

Yayasan rukun

Volume luhur kolom 0.038 m3
Jumlah basa 0.025 m3
Nu total volume kolom 0.063 m3

Jarak antara tulisan horisontal 1450 mm
Jarak antara tulisan vertikal 1433 mm
Jumlah pilar yayasan 20 PCS

Volume pilar beton 1.257 m3
Volume beton pikeun grillage 0.606 m3
Nu total volume beton 1.863 m3

Panjang klep dina hiji kolom 4.2 m
Jumlah tulangan dina kolom 84 m
Panjang tulangan dina grillages 84 m
Total panjang klep nu 168 m

Total beurat klep nu 149.08 kg

Waragad pikeun bahan konstruksi keur yayasan

jumlah nu diperlukeun tina karung semen 50 kg: 13.04. (atawa 652.05 kg)
Biaya semén 2608.2

keusik 1630.13 kg
Biaya keusik 489.04

batu ditumbuk 2347.38 kg
Biaya gravel 938.95

Biaya tulangan 2981.6

dina total: 7017.79




© www.zhitov.ru